Enkel voor professionals

De webshop is enkel voorzien voor de professionele gebruiker. Het volledige aanbod wordt wel getoond voor alle bezoekers van de website, maar pas na aanmelden met een toegewezen gebruikersaccount worden de gepersonaliseerde prijsinformatie en aanvullende voorraadgegevens getoond bij de producten. Toekomstige klanten kunnen op deze manier wel al kennis maken het productengamma.

Blurry foto’s

Wanneer de bezoeker niet aangemeld is, worden alle foto’s en logo’s op de webshop met een blur getoond zodat deze niet duidelijk zichtbaar zijn. Beeldmateriaal van vape producten mag online niet getoond worden aan minderjarigen. Aangezien de doelgroep professionele gebruikers met een account is, krijgen zij na aanmelden alle foto’s en logo’s volledig te zien.

Snel bestellen

Professionals willen snel bestellingen kunnen plaatsen zonder te veel te moeten rondklikken. Om dit mogelijk te maken zijn er snel bestellijsten voorzien waarbij alle producten voor een specifieke categorie of een merk opgelijst worden met de productvarianten. Alle essentiële prijs- en voorraadinformatie wordt hierbij onmiddellijk getoond.

Volumekortingen

Per product kunnen specifieke volumekortingen ingesteld worden. Zo kan er bijvoorbeeld vanaf 10 stuks een andere prijs toegepast worden. Om klanten te motiveren per verpakking te kopen is deze volumekorting ook instelbaar per vast aantal stuks in de verpakking. Het klaarzetten van de bestellingen kan zo veel vlotter verlopen en de klant wordt hiervoor beloond.

Geprikkeld en wil je jouw project eens bespreken?

Neem contact met ons op