Vaak kunnen processen in je bedrijf gedigitaliseerd en geautomatiseerd worden. Excel-bestanden worden gebruikt om berekeningen in te maken, maar missen functionaliteiten en connectie met een groter geheel waardoor steeds veel manueel werk dient te gebeuren. Met onze expertise kunnen we je bedrijfsprocessen analyseren en deze met een gebruiksvriendelijke tool ondersteunen.

Webapplicatie op jouw maat

Al eerste stap zitten we met je samen en kijken we wat je precieze doelstellingen zijn. In interactieve sessies brainstormen we met je mee en stellen we de juiste vragen om zo een goed mogelijk beeld te krijgen. We analyseren je processen en zoeken naar de meest optimale manier om je te helpen.

Om ervoor te zorgen dat we op de juiste lijn zitten, tekenen we mockups van de webapplicatie uit zodat je al een concreet beeld kan krijgen van het resultaat. Indien van toepassing maken we op basis hiervan vervolgens een passend design, gebaseerd op de huisstijl.

Creo Framework

Ons Creo Framework is flexibel opgebouwd zodat we jouw specifiek situatie kunnen uitwerken. Hierbij zijn heel wat functionaliteiten voorzien om gegevens in te voeren, rapporten te genereren, pdf-documenten op te bouwen, automatische e-mails te verzenden, ...

Ook al voorzien we alles op maat, we zorgen er steeds voor dat je alles zelf in controle hebt. Alle parameters, teksten, lijsten, enz. kun je zelf beheren.

Koppelingen met andere pakketten

Om alles zo goed mogelijk te optimaliseren kunnen de nodige integraties met externe pakketten worden voorzien. Gegevens uit een andere tool in de webapplicatie importeren of informatie exporteren, we hebben de nodige ervaring met koppelingen via een API (REST of SOAP) of uitwisseling van bestanden van FTP. We bekijken graag de beste oplossing om zoveel mogelijk te automatiseren en dubbel werk te vermijden.

Ondersteuning, je staat er niet alleen voor

Tijdens en ook na het project begeleiden we je steeds. Heb je vragen, dan staan we steeds voor je klaar om te helpen. Proactief controleren we regelmatig je webapplicatie en adviseren we je verder.

Net zoals je bedrijf evolueert, dient ook de applicatie mee te volgen. Wijzigen je processen, wil je verder digitaliseren en automatiseren, ... we bekijken graag samen hoe we je toepassing verder kunnen uitbreiden en je bedrijf kunnen ondersteunen.