Resultaat dat voldoet aan je behoeften

Al eerste stap zitten we met je samen en kijken we wat je precieze doelstellingen zijn. In interactieve sessies brainstormen we met je mee en stellen we de juiste vragen om zo een goed beeld te krijgen.

Om ervoor te zorgen dat we op de juiste lijn zitten, tekenen we mockups van de webapplicatie uit zodat je al een concreet beeld kan krijgen van het resultaat. Op basis hiervan maken we vervolgens een passend design, gebaseerd op de huisstijl.

Gebruiksvriendelijke kwaliteit

Een goede webapplicatie draait rond 2 zaken: gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Alles mag nog zo mooi en flitsend uitzien, als je klant zijn of haar weg niet vindt en uiteindelijk niet de acties uitvoert die je wil, dan hebben we gefaald. Daarom stellen we steeds alles in vraag in functie van jouw klant en gebruiken we onze expertise. De positie van een element, de kleur van een knop, … steeds houden we de gebruikers in het achterhoofd.

Daarnaast staat kwaliteit centraal bij ons. Uitgebreide testing, jarenlange ervaring en een nauwkeurig oog zorgen voor kwalitatieve webtoepassingen.

Koppelingen met andere pakketten

De nodige integraties met andere tools kan steeds voorzien worden. Graag bekijken we de beste oplossing zodat zoveel mogelijk geautomatiseerd kan worden.

Ondersteuning, je staat er niet alleen voor

Tijdens en ook na het project begeleiden we je steeds. Heb je vragen, dan staan we steeds voor je klaar om te helpen. Proactief controleren we regelmatig je webapplicatie en adviseren je verder. Het project moet iets zijn waar we allemaal trots op zijn.