Een webshop moet verkopen. Met onze expertise bouwen we een goed gestructureerde en gebruiksvriendelijke webshop waarlangs jouw producten besteld kunnen worden. Focus op jouw specifieke situatie, goed gevonden worden in zoekmachines en aandacht voor smartphones staan hierbij centraal.

Webshop op jouw maat

We starten het project steeds met samen te kijken wat je precieze doelstellingen zijn. In interactieve sessies brainstormen we met je mee en stellen we de juiste vragen om zo een goed mogelijk beeld te krijgen. Welke producten en welke informatie wil je aanbieden? Welke categoriestructuur kunnen we gebruiken zodat jouw klant zijn weg goed vindt? Welke filters zijn er nodig zodat producten makkelijk te vinden zijn? Ons webshopsysteem is flexibel opgebouwd zodat we jouw specifieke situatie kunnen uitwerken. Hierna ontwerpt onze designer een passende lay-out voor de webshop, gebaseerd op de huisstijl.

Alles zelf beheren

Ons gebruiksvriendelijk Creo Framework geeft jou de touwtjes in handen om alles zelf te beheren: de volledige inhoud, producten, productcategorieën en merken, acties, verzendkosten, voorraad, bestellingen, ... Heb je ergens hulp bij nodig, dan staan we je graag bij.

Koppelingen met andere pakketten

Vaak is een webshop slechts één schakel in het hele proces. Wordt de productinformatie in een andere tool beheerd? Dienen de facturen geëxporteerd te worden naar je boekhoudpakket? Dient een koppeling met je e-fulfilmentpartner voorzien te worden? Is er een koppeling met een kassa? Koppelingen met andere pakketten zijn steeds mogelijk. Graag bekijken we de beste oplossing zodat zoveel mogelijk geautomatiseerd kan worden.

SEO: gevonden worden is cruciaal

Goed gevonden worden in zoekmachines is essentieel. Daarom voorzien wij tijdens het ontwikkelproject voldoende aandacht aan SEO-optimalisaties en hebben we heel wat functionaliteiten voorzien om goed te scoren. Tijdens het project begeleiden we je ook bij het instellen van de nodige teksten en geven we je tips waarop je kan letten.

Voor alle toestellen

Op de particuliere markt worden veel bestellingen via de smartphone geplaatst. Klanten willen vlot door je aanbod scrollen op zoek naar het juiste product. Bij de ontwikkeling van jouw webshop leggen we hier dan ook de focus op.

Bezoekt iemand je webshop via de smartphone, tablet, 13” laptop of 27” scherm? Steeds zorgen we ervoor dat alles perfect leesbaar en duidelijk getoond worden. Via het principe van responsive design past de lay-out zich automatisch aan de grootte van het scherm aan.

Ondersteuning, je staat er niet alleen voor

Tijdens en ook na het project begeleiden we je steeds. Heb je vragen, dan staan we steeds voor je klaar om te helpen. Proactief controleren we regelmatig je webshop en adviseren je verder.

Stilstaan is achteruitgaan. De functionaliteiten van webshops evolueren daarom ook regelmatig, je moet steeds up-to-date blijven om je klanten te overtuigen jouw product te kopen. Ons Creo Framework evolueert ook continu waarbij nieuwe functionaliteiten worden voorzien die in jouw webshop beschikbaar komen.