Resultaat dat voldoet aan je behoeften

Als eerste stap zitten we met je samen en kijken we wat je precieze doelstellingen zijn. In interactieve sessies brainstormen we met je mee en stellen we de juiste vragen om zo een goed beeld te krijgen. Welke producten wil je aanbieden? Welke categoriestructuur kunnen we gebruiken zodat de klant zijn weg goed vindt? Welke filters zijn er nodig zodat producten makkelijk te vinden zijn?

Om ervoor te zorgen dat we op de juiste lijn zitten, tekenen we mockups van de website uit zodat je al een concreet beeld kan krijgen van het resultaat. Op basis hiervan maken we vervolgens een passend design, gebaseerd op de huisstijl.

Gebruiksvriendelijke kwaliteit

Een goede webapplicatie draait rond 2 zaken: gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Alles mag nog zo mooi en flitsend uitzien, als je klant zijn of haar weg niet vindt en uiteindelijk niet de acties uitvoert die je wil, dan hebben we gefaald. Daarom stellen we steeds alles in vraag in functie van jouw klant en gebruiken we onze expertise. De positie van een element, de kleur van een knop, … steeds houden we de gebruikers in het achterhoofd.

Daarnaast staat kwaliteit centraal bij ons. Uitgebreide testing, jarenlange ervaring en een nauwkeurig oog zorgen voor kwalitatieve webtoepassingen.

Alles zelf beheren

Via ons gebruiksvriendelijk content management systeem kan je steeds alle inhoud zelf beheren. Van het toevoegen van de producten, tot de bestellingen, van de acties tot de verzendkosten, … Heb je ergens hulp bij nodig, dan staan we je graag bij.

SEO, gevonden worden is cruciaal

Goed gevonden worden in zoekmachines is essentieel. Daarom voorzien wij tijdens het ontwikkelproject voldoende aandacht aan SEO-optimalisaties en wordt alles via de geldende richtlijnen geïmplementeerd.

Koppelingen met andere pakketten

Vaak is een webshop slechts één schakel in het hele proces. Wordt de productinformatie in een andere tool beheerd? Dienen de facturen geëxporteerd te worden naar je boekhoudpakket? Dient een koppeling met je e-fulfilmentpartner voorzien te worden? Is er een koppeling met een kassa? Koppelingen met andere pakketten zijn steeds mogelijk. Graag bekijken we de beste oplossing zodat zoveel mogelijk geautomatiseerd kan worden.

Voor alle toestellen

Bezoekt iemand je webshop via de smartphone, tablet, 13” laptop of 27” scherm? Steeds zorgen we ervoor dat alles perfect leesbaar en duidelijk getoond worden. Via het principe van responsive design past de lay-out zich automatisch aan de grootte van het scherm aan.

Op maat

Ons webshopsysteem is flexibel opgebouwd zodat we steeds makkelijk extra functionaliteiten kunnen voorzien. Zo denken we graag me je mee om jouw specifieke situatie uit te werken en te implementeren.

Ondersteuning, je staat er niet alleen voor

Tijdens en ook na het project begeleiden we je steeds. Heb je vragen, dan staan we steeds voor je klaar om te helpen. Proactief controleren we regelmatig je webshop en adviseren je verder. Het project moet iets zijn waar we allemaal trots op zijn.

Geprikkeld en wil je jouw project eens bespreken?

Neem contact met ons op