Sectoren en producten

De volledige website is opgebouwd rond de sectoren en bijbehorende producten die BlooLoc ontwikkelt. De informatiepagina’s zijn op maat samengesteld waarbij de afbeeldingen, achtergronden, positioneringen van de teksten allemaal ingesteld kunnen worden om aantrekkelijke pagina’s te bouwen.

De huisstijl is gefocust op deze verschillende sectoren en werd ook toegepast doorheen de website. De kleuren van de informatiepagina’s zijn samen met de productlogo’s specifiek ingesteld en geven de bezoekers een herkenning. Bij de gerelateerde nieuwsberichten, klantverhalen en resources worden ook dezelfde accentkleuren gebruikt om de koppeling aan te duiden.

Productieinformatie voor sector gezondheidszorg
Productieinformatie voor sector logistiek
Productieinformatie voor sector grote locaties
De pagina's kunnen met het cms volledig ingesteld worden

Resources

Resources zoals brochures, infographics, video’s en whitepapers kunnen door de bezoekers opgevraagd worden. Per resource kan ingesteld worden of de bezoeker eerst zijn of haar gegevens dient in te vullen waarna via e-mail de documenten of video’s beschikbaar gesteld worden. Dit heeft als voordeel om op te volgen wie de resources wil raadplegen.

Bezoekers kunnen resources opvragen

Vacatures

Vacatures worden overzichtelijk getoond op de website, steeds met de mogelijkheid om rechtstreeks te solliciteren. Een sollicitant kan zijn of haar gegevens invullen met cv en motivatiebrief waarna deze gegevens naar de juiste persoon verzonden worden. Via het spontane sollicitatieformulier kan een geïnteresseerde alle gegevens ook achterlaten zonder op een specifieke vacature te solliciteren.

Vacatures worden getoond op de website met een sollicatieformulier

Geprikkeld en wil je jouw project eens bespreken?

Neem contact met ons op