Klant
Arcadiz
Wat hebben we gedaan?
Analyse, webdesign, website

Uitgebreide analysefase

Bij de start van het project was het duidelijk dat er veel informatie op de website getoond diende te worden om de bezoeker zo goed mogelijk te informeren. Er is daarom eerst gestart met een uitgebreide analysefase waarin gedetailleerde mock-ups ontworpen zijn om de structuur van de website te visualiseren. Tijdens verschillende meetings zijn deze mock-ups met de klant verder verfijnd en later omgezet in de uiteindelijke website.

Via mock-ups werd de structuur van de website voorbereid
Een overzicht van de oplossingen & diensten van Arcadiz

Alles met elkaar verbonden

Op de website wordt de informatie verspreid over verschillende soorten pagina’s: de oplossingen & diensten, de verschillende sectoren waarin Arcadiz actief is, referenties van uitgevoerde projecten en partners waarmee samengewerkt wordt. Daarnaast worden ook regelmatig nieuws- en blogberichten geschreven die gerelateerd zijn aan deze verschillende soorten pagina’s.

Alle verschillende pagina’s kunnen daarom aan mekaar gekoppeld worden in het content management systeem zodat de informatie automatisch gedeeld en getoond wordt doorheen de website. Referenties worden zo bijvoorbeeld bij de geassocieerde oplossingen, sectoren en partners getoond. Nieuwsberichten worden ook aan de relevante oplossingen, sectoren, referenties, partners, ... gekoppeld en hierbij getoond. Dit alles zorgt ervoor dat de bezoeker gerelateerde informatie samen vindt en op deze manier gemakkelijk door de website kan navigeren.

Activiteiten kunnen toegevoegd worden aan de kalender
Specifieke registratieformulieren kunnen ingesteld worden

Activiteiten met registratieformulier

Voor de klanten worden regelmatige activiteiten georganiseerd waarvoor een specifiek registratieformulier ingesteld kan worden. Naast de standaardvelden zoals voor-, achternaam en e-mailadres is de mogelijkheid voorzien om specifieke velden toe te voegen aan het formulier zoals tekstvelden, checkboxen, radiobuttons en keuzelijsten. Via automatische instelbare bevestigingsmails krijgt de inschrijver een samenvatting met extra informatie over de registratie.

Een overzicht van de inschreven deelnemers kan door de beheerders steeds opgevraagd worden, samen met de mogelijkheid om een Excel bestand te downloaden met alle informatie.

Webinars on demand

Naast fysieke activiteiten worden er ook regelmatig webinars gegeven. Wanneer deze afgelopen zijn, dan worden deze op de website on demand aangeboden. De bezoeker van de website kan hiervoor zijn of haar e-mailadres opgeven waarna een link naar de video via e-mail bezorgd wordt.

Webinars on demand kunnen bekeken worden via een aanvraagformulier

Datacenters

Arcadiz heeft connecties tussen een heel aantal datacenters in de Benelux. Via een overzichtskaart kan de klant een overzicht van al deze verbindingen raadplegen met de mogelijkheid om een directe offerteaanvraag te doen voor een connectie.

Op een kaart worden de datacenters getoond