Klant
Bakkerij Kenis
Wat hebben we gedaan?
Analyse, webdesign, webshop, ERP, productie, kassa, planning, medewerkersbeheer, digitale schermen

ERP

Een op maat gebouwd ERP zorgt voor de digitalisering van de dagelijkse werking van Bakkerij Kenis. Het systeem zorgt voor het beheer van het productenaanbod met de nodige informatie zoals productomschrijving, allergenen, ingrediënten, categoriestructuur, prijsinformatie. De bestellingen van zowel particuliere als professionele klanten komen via de webshop, de kassa’s en beheerapplicatie samen en worden verwerkt om productielijsten te bekomen om te weten hoeveel van elk product steeds geproduceerd dient te worden. De facturen voor de bedrijfsklanten worden dagelijks, wekelijks of maandelijks gegeneerd op basis van de instellingen waarbij via het inlezen van CODA-bestanden aangeduid wordt of deze betaald werden.

Webshop

Via de webshop kunnen zowel particuliere als professionele klanten het aanbod raadplegen en bestellingen plaatsen. Veel aandacht is besteed aan het smakelijk tonen van het aanbod, om de klanten goesting in de producten te doen krijgen. Standaard wordt het aanbod en de prijsinformatie voor de particulieren getoond. Na het aanmelden met een professionele account kan de professional het persoonlijke aanbod en de prijzen raadplegen.

Kassa's met bestellingenbeheer

Een kassasysteem op maat is voorzien in de 3 winkels. Meerdere verkoopster kunnen tegelijkertijd verkopen afhandelen door te wisselen op de kassatoestellen; klikken op de naam zorgt ervoor dat hun verkoop ingeladen wordt.

Bestelling die geplaatst worden door particulieren via de webshop, worden in de kassa verder afgehandeld en gemarkeerd als afgehaald. Deze bestellingen kunnen ook via de kassa toegevoegd of aangepast worden wanneer een klant deze in de winkel of telefonisch plaatst.

Integraties met Worldline zijn voorzien zodat de bedragen automatisch naar de Yomani betaalterminals doorgestuurd worden. Tickets kunnen uitgeprint worden om mee te geven aan de klanten na een bestelling of verkoop.

X- en Z-rapporten kunnen opgevraagd worden waarbij een gedetailleerd overzicht gegeven wordt van de verkopen per winkel.

Digital signage met volgnummers

In de winkels zijn schermen voorzien waarop slides met afbeeldingen en teksten getoond worden om de klanten te informeren. Deze slideshows kunnen per scherm en per winkel specifiek ingesteld worden met tijdsindicaties.

In deze schermen is een volgnummersysteem geïntegreerd hetgeen aangestuurd kan worden via de kassa’s. Wanneer de volgende klant aan de beurt is kan dit via de kassa aangeduid worden, waarna een melding op het scherm getoond wordt. De huidige klant wordt steeds in het klein getoond op het scherm.

Medewerkersbeheer met planning

In het ERP wordt de informatie van de medewerkers beheerd. Via eenvoudige drag & drop kan de planning per afdeling ingesteld worden, waarbij een standaard indeling ingeladen kan worden om het plannen te versnellen. Deze planning kan als pdf-bestand gedownload en gecommuniceerd worden. De afwezigheden van de medewerkers kunnen eveneens geregistreerd worden, waarna conflicten in de planning aangeduid worden.