Klant
Go Dare
Wat hebben we gedaan?
Webdesign, website, inschrijfformulieren, kalender, mobiele app

Sportkalender

Go Dare verzamelt opkomende sportevents samen in een sportkalender. Op basis van de hoofcategorieën lopen, fietsen, wandelen en multisport kan de bezoeker steeds verder verfijnen. Om het vinden van de juiste events te vergemakkelijken kan er gefilterd worden op provincie, periode en afstand. Deze afstandsfilter is afhankelijk van de hoofdcategorie ingesteld; zo wordt er bijvoorbeeld op andere manieren gezocht tussen tussen loop- en fietsevents.

De overzichten van de events kunnen op 2 mogelijkheden getoond worden. Enerzijds kan er gekozen worden voor de standaard opbouw waarbij een foto of affiche van het event getoond wordt. In het andere geval wordt een compactere lijst getoond waarbij de informatie zonder foto’s getoond wordt. De bezoeker kan makkelijk switchen tussen beide visualisaties.

Bezoekers kunnen met een account een hun eigen kalender bijhouden. Bij de events kunnen ze via de icoon-knoppen het event eenvoudig toevoegen om later makkelijker terug te vinden.

Opkomende sportevents worden verzameld in de sportkalender

Zelf events beheren

Organisatoren van sportevents kunnen zelf hun event toevoegen en beheren in de kalender. Om de indieners te ondersteunen bij het ingeven van hun event zijn uitlegblokken en tooltips voorzien om zo de nodige informatie te geven. Na indienen van het formulier dient een beheerder het event nog te valideren. Organisatoren met een account hebben de mogelijkheid om hun eigen events verder te beheren.

Organisatoren kunnen zelf events toevoegen
De gegevens van het event worden overzichtelijk getoond

Banners

Doorheen de website worden advertentiebanners getoond. Deze kunnen toegewezen worden aan event- en blogcategorieën om zo op de juiste pagina’s te verschijnen. De nodige statistieken worden bijgehouden om de adverteerders een terugkoppeling te geven over het aantal views en clicks.

De sportkalender is beschikbaar in een Android en iOS app

App voor Android & iOS

De sportkalender is ook op Android en iOS beschikbaar in een specifieke Go Dare app. In tegenstelling tot de website dient de gebruiker zich onmiddellijk aan te melden en kan zo een eigen kalender bijhouden van interessante events.