Klant
BlooLoc
Wat hebben we gedaan?
Webdesign, website, partnerportaal

Productvoorstelling via visuele informatiepagina’s

Op de website wordt yooBeeEYE, het logistieke product dat BlooLoc ontwikkelt, visueel voorgesteld. Deze informatiepagina’s zijn op maat samengesteld waarbij de afbeeldingen, achtergronden en positioneringen van de teksten allemaal ingesteld kunnen worden om aantrekkelijke pagina’s te bouwen.

Partnerportaal met documenten en video’s

Verkooppartners kunnen relevante informatie via het geïntegreerde partnerportaal raadplegen. Via een registratieformulier kunnen zij eerst een aanvraag indienen, waarna zij na goedkeuring hun aanmeldgegevens ontvangen. Eens aangemeld kunnen documenten en video’s gedownload worden, weergegeven in een overzichtelijke structuur.

Via het partnerportaal kunnen documenten en video's gedownload worden

Vacatures

De openstaande vacatures worden ook op de website getoond, steeds met de mogelijkheid om rechtstreeks te solliciteren. Een sollicitant kan zijn of haar gegevens invullen met cv en motivatiebrief waarna deze gegevens naar de juiste persoon verzonden worden. Via het spontane sollicitatieformulier kan een geïnteresseerde ook alle gegevens achterlaten zonder op een specifieke vacature te solliciteren.

Vacatures worden getoond en sollicitaties kunnen ingediend worden