Klant
ECW Elpo Cuisinex Wholesale
Wat hebben we gedaan?
Webdesign, webshop, B2B, koppeling externe systemen, Sage100

Enkel voor professionals

De webshop is enkel voorzien voor de professionele gebruiker. Het volledige aanbod wordt wel getoond voor alle bezoekers van de website, maar pas na aanmelden met een toegewezen gebruikersaccount worden de gepersonaliseerde prijsinformatie en aanvullende voorraadgegevens getoond bij de producten.

Koppeling met Sage 100

Als ERP wordt er bij ECW Belgium gewerkt met Sage 100 waarin alle producten, klanten en bestellingen beheerd en verwerkt worden. Alle productgegevens, categorieën, prijs- en voorraadinformatie, afbeeldingen en omschrijvingen worden in Sage 100 ingesteld en worden via automatische processen continue in sync gehouden met de webshop. Ook de klantgegevens worden steeds gesynchroniseerd.

Wanneer een nieuwe bestelling wordt geplaatst via de webshop, dan wordt deze automatisch doorgestuurd naar Sage 100 zodat de nodige opvolging en voorraadafhandeling hierin kan gebeuren. Op deze manier wordt het steeds manueel ingeven en tijd verliezen vermeden.

Uitgebreide voorraadinformatie

Bij een product wordt steeds de huidige voorraad getoond samen met eventuele backorders bij leveranciers met de aantallen en indicatieve leverdatum bij ECW Belgium. Op deze manier heeft de klant steeds een duidelijk beeld van wat voorradig is en dus binnen de vooropgestelde levertermijn geleverd kan worden. Tenzij een product end of life is, zal de klant meer kunnen bestellen dan voorradig is, waarbij de informatie van de backorders een extra indicatie van timing geeft.

Bestellen per aantal

De meeste producten zoals glazen, bestek, porselein dienen in vooringestelde hoeveelheden besteld te worden. De verpakkingseenheid (bijvoorbeeld per 6, per 12, ...) wordt hierbij toegepast. Deze informatie wordt bij het product duidelijk vermeld en bij het aanpassen in het winkelmandje zijn de nodige controles en boodschappen geïntegreerd om de klant te informeren mocht een afwijkend aantal ingevuld worden.