Klant
Gehco Fixing
Wat hebben we gedaan?
Webdesign, webshop

Filters op maat

Om de klanten te helpen het juiste product te vinden zijn de nodige filters op de categoriepagina’s voorzien. Afhankelijk van de getoond producten worden de juiste filtertypes getoond zoals breedte, hoogte, lengte, diameter, … De filters passen zich automatisch aan op basis van de huidige selectie en tonen het overeenkomstige aantal producten.

Via filters kan de bezoeker de producten makkelijker vinden

Klantenservice

Om bij de (toekomstige) klanten vertrouwen op te bouwen en hen zo goed mogelijk te informeren over de webshop is een klantenservice voorzien waarbij alle contactinformatie opgesomd wordt samen met veelgestelde vragen. Informatie over het bestelproces, de verzendkosten, het retourneren & ruilen, … wordt hierbij gegroepeerd per onderwerp overzichtelijk getoond.

De klantenservice bevat informatie over de webshop
De productfiche bevat beeldmateriaal met de producteigenschappen en omschrijving

En Français

Met een afzetmarkt in Wallonië is deze webshop ook volledig beschikbaar in het Frans. Alle informatie, het volledige bestelproces, bevestigingsmails, … Franstalige klanten worden in hun eigen taal geholpen.

Import via Excel

De productinformatie wordt via de leveranciers in de vorm van Excel-bestanden aangeboden. Via eenvoudige importfunctionaliteiten kunnen Excel-bestanden geïmporteerd worden in de webshop door de beheerder. De nodige foutcontroles zijn hierbij ingebouwd om het importeren foutloos uit te voeren. Ontbrekende verplichte informatie, verkeerde gegevens kunnen zo opgevangen worden om te vermijden dat de import de data verkeerdelijk toevoegt of aanpast.