Klant
PK500
Wat hebben we gedaan?
Webdesign, webshop

Elk onderdeel van de auto

Via de webshop worden alle onderdelen voor de oldtimer Fiat 500 (en 126) aangeboden. Om alles zo duidelijk en gestructureerd mogelijk aan te bieden heeft PK500 elke onderdeel van de eigen wagen gefotografeerd om de hoofdcategorieën te visualiseren.

Via duidelijke foto's worden de categorieën opgesomd

En Français

Met een grote afzetmarkt in Frankrijk en Wallonië is deze webshop ook volledig beschikbaar in het Frans. Alle informatie, het volledige bestelproces, bevestigingsmails, … Franstalige klanten worden in hun eigen taal geholpen.

De website is volledig beschikbaar in het Frans

Steeds via mail up-to-date na een bestelling

Na bestelling de klant zo goed mogelijk informeren over de status van een bestelling, dat is essentieel in een goede webshop. Het begint na het plaatsen van de bestelling wanneer een bevestigingsmail verzonden wordt met alle informatie over de zojuist geplaatste bestelling. Bij elke update die PK500 vervolgens uitvoert zoals het in behandeling nemen, het klaarmaken voor verzending of afhaling, … steeds wordt de klant op de hoogte gehouden. Duidelijke e-mails met aantrekkelijke lay-out en de nodige links naar meer informatie dienen de klanten een positieve bestelervaring te bezorgen.